Evenimente
Gala Premiilor INTER Broker de Asigurare 2017
Miercuri, 31 Mai 2017

21 aprilie 2017

Gala INTER Broker, organizată în data de 21 aprilie a.c., la Oradea, a fost evenimentul în cadrul căruia s-au evidențiat cele mai bune rezultate din anul 2016, precum și cele din perioada 2015 – 2016, conform Planului de Carieră al companiei. Această zi festivă, gen „Oscar”, a fost prilejul de a ne bucura unii de alții, de a sărbători provocările și oportunitățile anului precedent, de a fi o mare familie cu sufletul plin de iubire care mulțumește pentru tot sprijinul primit sau oferit, a declarat Carmen COTRĂU, Director General, INTER Broker de Asigurare.

O clipă în care ochii s-au umezit a fost cea în care ne-am întors în timp și ne-am amintit cu sinceritate, nostalgie și afecțiune despre anii de pionierat în domeniul brokerajului, despre perioada de glorie a Cărții Verzi și a asigurărilor medicale încheiate în frontieră, despre curajul și pasiunea de a fi în totalitate dedicat clientului și echipei, factori decisivi ai longevității noastre, a adăugat ea.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Premiilor INTER Broker de Asigurare 2017).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Alexandra SMEDOIU: Economisirea inseamna responsabilitate fata de noi si generatiile viitoare

Alexandra SMEDOIU - Vicepresedinte CFA Society Romania si Partener Deloitte
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!