Evenimente
Gothaer continuă să își întărească parteneriatele cu brokerii prin workshop-uri tematice
Miercuri, 14 Septembrie 2016

Ca parte a strategiei de dezvoltare a parteneriatelor cu brokerii de asigurare, Gothaer Asigurări Reasigurări organizează periodic workshop-uri în care specialiștii săi prezintă produsele de asigurare ale companiei, precum și abordarea specifică a acestora. Workshop-urile au loc atât în București, cât și în principalele orașe din țară și au un caracter de continuitate, intenția Gothaer fiind să dedice o atenție sporită parteneriatelor și fluxurilor de lucru cu partenerii brokeri. 
Seria acestor evenimente a continuat și în această vară, o atenție deosebită fiind alocată asigurărilor de garanții și celor pentru IMM-uri.  
Subscrierea asigurărilor de garanții intră în categoria riscurilor financiare, domeniu în care este obligatorie o abordare distinctă față de alte forme de asigurare, bazată în special pe o analiză de risc serioasă, tehnici specifice și o atitudine conservatoare, pentru că altfel, chiar dacă vei fi un exemplu de ”succes” o perioadă de timp, mai devreme sau mai tarziu vei fi doar un trist exemplu de eșec în business, declară Mihuț MĂRCULESCU, Șef Serviciu Subscriere Garanții.    
Pe segmentul asigurărilor pentru IMM-uri, Gothaer a lansat anul trecut produsul IMM-ens, un pachet complex de acoperiri pentru businessuri din șapte domenii de activitate. 
Vânzarea IMMens este diferită de orice alt tip de produs pe care îl avem. Publicul căruia i se adresează brokerii este format de această dată din antreprenori, iar produsul este de fapt un pachet de acoperiri foarte bine customizat. Este nevoie așadar de o abordare diferită și de un alt nivel al dialogului când vine vorba de explicarea produsului. Piața produselor de asigurare pentru IMM-uri este la început și este extrem de important ca fundamentul ei să fie unul solid, clădit cu profesionalism, a declarat Liliana MATEI, Director Adjunct Vânzări. 
Peste 150 de reprezentanți ai brokerilor parteneri au luat parte de la începutul anului și până acum la aceste workshop-uri organizate de companie. 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gothaer continuă să își întărească parteneriatele cu brokerii prin workshop-uri tematice).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!