Evenimente
GRAS SAVOYE a sărbătorit 20 de ani de activitate pe piața din România
Luni, 16 Ianuarie 2017

23 noiembrie 2016

GRAS SAVOYE România a marcat, la finalul lunii noiembrie, prin organizarea unui eveniment, aniversarea a douazeci de ani de activitate pe piața locală, dar și trecerea într-o nouă etapă, aceea de a fi parte din cea mai mare rețea de brokeraj din lume - WILLIS Towers Watson.

Acum douăzeci de ani, GRAS SAVOYE, brokerul internațional lider de piață în Franța și în țările francofone din Africa, a deschis primul birou în București. Atunci, în 1996, o serie de investitori, în principal francezi, au avut încredere în noi că le putem asigura businessul, astfel încât ei să se poată concentra pe partea de afaceri. O parte dintre ei sunt încă clienții noștri, alături de care am crescut împreună, a declarat Anca ROȘCĂNEANU, CEO-ul GRAS SAVOYE România.

România lui 1996, ca și România lui 2016, pare a fi încremenită într-un singur proiect despre care se vorbește constant: reforma statului. Nu e nicio surpriză pentru niciunul dintre noi că instabilitatea politică și economică sunt două caracteristici care fac parte din identitatea României actuale. Dar am învățat împreună să gestionăm această instabilitate. Ultimii 20 de ani ne-au învățat să fim mai creativi și mai receptivi la nevoile pieței și ale clienților noștri, a adăugat Anca ROȘCĂNEANU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (GRAS SAVOYE a sărbătorit 20 de ani de activitate pe piața din România).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!