Evenimente
GRAWE România a sprijinit a treia ediție a Concursului Național de Violoncel „Alexandru MOROȘANU”
Luni, 08 August 2016

18 iunie 2016

Inițiat și organizat de GRAWE România, Concursul Național de Violoncel „Alexandru MOROȘANU” a ajuns anul acesta la a treia ediție și s-a desfășurat la Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română”. Concurenții au prezentat un program alcătuit din două piese la alegere, dintre care una a fost obligatoriu o lucrare românească. 
Competiția s-a născut, paradoxal, printr-o trecere în neființă. În 2014, violoncelistul Alexandru MOROȘANU, cel care credea cu tărie că tinerii au datoria și forța de a promova muzica românească, ne-a părăsit. Dar amintirea sa și a măiestriei cu care ne încânta îmbrățișând violoncelul se perpetuează prin acest eveniment adresat tinerilor artiști, au explicat reprezentanții GRAWE România.
Juriul a fost compus din artiști consacrați și cadre universitare, președintele fiind Magdalena MOROȘANU - violoncelistă, solistă, profesor la Conservatorul din Sion. Trofeul înmânat câștigătorului poartă semnătura artistului plastic Eugen IONESCU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (GRAWE România a sprijinit a treia ediție a Concursului Național de Violoncel „Alexandru MOROȘANU” ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!