Evenimente
GROUPAMA Asigurări continuă tradiția ca asigurător oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român
Vineri, 05 Februarie 2016

11 decembrie 2015

În cadrul unui eveniment special, GROUPAMA Asigurări și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au anunțat semnarea unui nou parteneriat  pentru perioada 2016 – 2018, compania rămânând, astfel, asigurătorul oficial al COSR pentru următorii trei ani.

Prin intermediul prelungirii parteneriatului cu COSR, care s-a dovedit unul de succes, perpetuăm tradiția unui angajament durabil și a unui parteneriat  bazat pe încredere și respect, un angajament prin care susținem performanța la cel mai înalt nivel (...). Bazându-ne pe principiile noastre -  responsabilitate, solidaritate, performanță și proximitate -, ne dorim să fim alături de COSR și de acești sportivi de excepție pe parcursul celor mai  solicitante momente din următorii trei ani, a declarat François COSTE, Director General, GROUPAMA Asigurări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (GROUPAMA Asigurări continuă tradiția ca asigurător oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!