Evenimente
Grupul ALLIANZ a anunțat semnarea parteneriatului global cu SOS Satele Copiilor
Miercuri, 14 Septembrie 2016
Oliver BÄTE, CEO, ALLIANZ, și Richard PICHLER, CEO, SOS Satele Copiilor.

2 august 2016

Grupul german ALLIANZ a anunțat semnarea unui parteneriat la nivel global cu organizația SOS Satele Copiilor. Parteneriatul se va concentra pe incluziunea socială a tinerilor crescuți în Satele SOS și își propune să le ofere tinerilor mai multe oportunități și posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și mediul social. 
Suplimentar proiectelor care vizeaza oferirea de suport individual copiilor, ALLIANZ își va folosi expertiza în domeniul administrării riscurilor pentru a transforma, de exemplu, satele copiilor în zone de siguranță pentru comunitățile locale în eventualitatea producerii unei catastrofe.
În România, ALLIANZ-ȚIRIAC și SOS Satele Copiilor România au încheiat un parteneriat încă din primăvara anului 2015, prin care asigurătorul finanțează și oferă în mod direct suport pentru 3 familii, respectiv 3 case SOS din "Satele" aflate în București, Bacău și Sibiu.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Grupul ALLIANZ a anunțat semnarea parteneriatului global cu SOS Satele Copiilor).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!