Evenimente
INSIA ROMÂNIA a aniversat 4 ani de performanţă
Marti, 25 Aprilie 2017

16 - 17 martie 2017

În luna martie, INSIA Broker a aniversat 4 ani de activitate pe piaţa din România. Astfel, francizaţii din ţară s-au reunit la Bucureşti, în perioada 16 - 17 martie, pentru evenimentul INSIA Training DAYS. Evenimentul şi-a propus, prin cursuri tehnice de pregătire, în funcţie de nivelul francizelor, să contribuie la dezvoltarea profesională a partenerilor săi.

Ne-am asumat să facem lucruri grele fără să ne uităm prea des în urmă şi, ca urmare, astăzi vedem rezultate frumoase. Ne bucurăm să putem spune că perseverenţa şi curajul sunt răsplătite. Privind retrospectiv la ce am realizat până acum, putem afirma că am contribuit, la nivelul nostru, la progresul pieţei de asigurări din România, promovând profesionalismul şi calitatea în tot ceea ce facem. Suntem hotărâţi să consolidăm ce am creat cu acelaşi angajament puternic ca la început, a declarat Alexandra Elena DURBACĂ, Directorul General al INSIA România.

În funcţie de nivelul de pregătire a francizelor pe o linie de asigurare, organizăm periodic cursuri tehnice, împreună cu asigurătorii, pentru a uniformiza şi a implementa aceleaşi cunoştinţe şi instrumente în reţeaua INSIA de parteneri, a adăugat ea.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (INSIA ROMÂNIA a aniversat 4 ani de performanţă).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!