Evenimente
Întâlnire CAMPION Broker la Reşiţa
Luni, 02 Noiembrie 2015

Octombrie 2015

În luna octombrie a avut loc o întâlnire CAMPION Broker la sediul din Reşiţa, la care au participat toţi reprezentanţii sucursalei, cărora li s-a  alăturat şi Octavian TATOMIRESCU, Director General al CAMPION Broker.

Pe lista subiectelor abordate în cursul reuniunii s-au regăsit atât  analize amănunţite privind activitatea sucursalei locale, cât și rezultatele favorabile obţinute de întreaga echipă. De altfel, reprezentanţii  sucursalei din Reşiţa se numară printre agenţii de top ai CAMPION Broker, profesioniști adevărați care au performat atât în servisarea  clienţilor cât şi la capitolul vânzări.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a subliniat faptul că atât eforturile echipei de la poalele Semenicului  au avut cu siguranţă un rol important în poziționarea CAMPION Broker pe locul 7 pe piaţa națională de profil.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Întâlnire CAMPION Broker la Reşiţa).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!