Evenimente
Întâlnirea anuală a MIB a reunit, la Sinaia, peste 100 de francize
Autor:Vlad BOLDIJAR
Vineri, 05 August 2016

17 - 19 iunie 2016

În a doua parte a lunii iunie, la Sinaia, MILLENIUM Insurance Broker SA (MIB) a sărbătorit rezultatele și evoluția din anul precedent, în cadrul celei de-a 8-a ediții a Întâlnirii anuale a Partenerilor Francizați MIB. 
Organizat la Hotelul Internațional, evenimentul a reunit peste de 100 de francize MIB, conducerea companiei și echipa din centrală, precum și reprezentanții a 13 companii de asigurare partenere. 
Cu această ocazie, au fost premiate cele mai performante francize MIB, cea mai spectaculoasă poliță încheiată anul trecut, precum și cel mai frumos sediu din țară. Totodată, au fost înmânate,   Francizelor MIB, diplomele care au răsplătit performanța la nivel regional, acordate de XPRIMM cu ocazia Galei Premiilor Pieței Asigurărilor. În total au fost 12 județe, în care, după criteriul volumului de prime intermediate, Partenerii MIB s-au clasat în Top 5 brokeri de asigurare la nivel județean.
Într-o atmosferă caldă și relaxantă, întâlnirea a împletit armonios cele două conferințe dedicate analizei rezultatelor, proiectelor și obiectivelor viitoare, cu evenimentele de socializare și networking, precum vizitarea unor obiective turistice de interes național: Castelul Peleș și Castelul Cantacuzino.
Le mulțumim tuturor partenerilor noștri Francizați MIB, dar și asigurătorilor, pentru prezența la eveniment alături de familii și copii. Este o bucurie să avem alături de noi peste 40 de copii și să împletim viața de business cu aceea de familie, așa cum facem de altfel în fiecare zi. MILLENIUM Insurance Broker este un business de succes, construit de oameni, cu oameni și pentru oameni!, a declarat Ștefan PRIGOREANU, CEO, MIB.
Totodată, MIB a aniversat 19 de ani de activitate și de creștere continuă: Ne propunem să accelerăm dezvoltarea companiei și a rețelei de parteneri, și să devenim o prezență constantă în Top 10 brokeri de asigurare. Nu doar pe CASCO, RCA, property și răspundere civilă generală, ci și pe segmentele de asigurări de viață și sănătate. De ce? Atât pentru satisfacția clienților noștri, cât și pentru satisfacția lucrului bine făcut: Dacă un lucru merită făcut, atunci merită făcut bine!, a completat Camelia ISACHE, Director General, MIB.
Mai mult, evoluția spectaculoasă înregistrată în primele 5 luni ale anului curent - creștere de peste 49% a volumului de afaceri - , ne îndreptățește să credem că 2016 va fi cel mai bun an din istoria companiei, astfel că, cea de-a 20-a aniversare, va constitui un motiv în plus de sărbătoare, au subliniat reprezentanții companiei.


 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Întâlnirea anuală a MIB a reunit, la Sinaia, peste 100 de francize ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!