Evenimente
ISF va derula minim 15.000 de examinări în 2016
Vineri, 05 Februarie 2016

19 ianuarie 2016

Institutul de Studii Financiare (ISF) a organizat, în a doua jumătate a lunii ianuarie, o întâlnire de lucru cu furnizorii de programe educaţionale în  domeniul asigurărilor. Cu acest prilej, Călin RANGU, Președinte al Consiliului Director, a anunţat că ISF a finalizat procesul de reorganizare  instituțională, precizând, de asemenea, faptul că institutul va demara dezvoltarea mai multor linii de activitate.

Călin RANGU a afirmat că institutul va trece de la examinarea clasică la cea electronică, cu o monitorizare video instalată în centrele de examinare.  Vom revedea toate cursurile existente, căci sistemul nu poate rămâne același. Trebuie să ne focusăm pe calitate, să instruim oameni cât mai bine,  totul în beneficiul clienților, a adăugat Președintele ISF.

Avem în vedere o trecere de la evaluarea cunoștințelor, una strict cantitativă, la competențe profesionale bazate pe standarde ocupaționale, a mai  spus Călin RANGU, care a explicat că ISF își propune să fie un ajutor pentru toate părțile implicate: formatori și furnizori de pregătire profesională,  pentru consumatori și pentru industria de profil.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ISF va derula minim 15.000 de examinări în 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!