Cariere
Ivan SRAMKO, Membru al Consiliului de Supraveghere, ASIROM Vienna Insurance Group
Luni, 03 Octombrie 2016
Ivan SRAMKO, Membru al Consiliului de Supraveghere, ASIROM Vienna Insurance Group

În ședința din 31 august a.c., ASF a aprobat, pentru Ivan SRAMKO, un nou mandat în calitate de Membru în Consiliul de Supraveghere la societatea Asigurarea Românească – ASIROM Vienna Insurance Group.

Născut în 1957, Ivan SRAMKO a absolvit în cadrul Universității de Economie din Bratislava, în anul 1980, Facultatea de Management. Cu o vastă și prodigioasă experiență în domeniul economic, SRAMKO a ocupat diferite funcții manageriale în companii de prestigiu, în perioada 1999 - 2002 fiind Membru și Președinte al Consiliului de Supraveghere al Băncilor din Slovacia.

Din 2002 și până în 2004 a deținut funcția de Viceguvernator al Băncii Naționale a Slovaciei (BNS) și a fost numit Guvernator BNS începând cu 1 ianuarie 2005. Cinci ani mai târziu, la expirarea mandatului său la Banca Națională, SRAMKO a fost numit ambasador al Slovaciei la OECD (Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare), iar în 2012 a devenit Președinte al Consiliului pentru Responsabilitate Bugetară.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Ivan SRAMKO, Membru al Consiliului de Supraveghere, ASIROM Vienna Insurance Group).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!