Cariere
Judith KIS, Director Resurse Umane GROUPAMA Asigurări
Luni, 03 August 2015

Judith KIS a fost numită în funcția de Director Resurse Umane în cadrul companiei GROUPAMA Asigurări. Rolul acesteia va fi acela de a dezvolta şi de a implementa strategia de resurse umane a companiei, contribuind, în principal, la dezvoltarea performanțelor individuale şi organizaționale, în linie cu orientarea strategică şi obiectivele asigurătorului.
Judith KIS are o experiență profesională de peste 18 ani, activând ca Director Resurse Umane în companii naționale şi multinaționale din România, în domenii precum FMCG, retail sau servicii de securitate şi IT. Ea este certificată în managementul resurselor umane atât prin cursul postuniversitar urmat la Asebuss, cât şi prin Masteratul de Comunicare şi Managementul Resurselor Umane de la SNSPA. Ulterior, şi-a completat studiile cu un MBA în Administrarea Afacerilor din cadrul INDE-CNAM Paris.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Judith KIS, Director Resurse Umane GROUPAMA Asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!