Cariere
Juraj LELKES, Special Adviser pentru România şi Slovacia, VIENNA Insurance Group
Luni, 05 Ianuarie 2015
Juraj LELKES, Special Adviser pentru România şi Slovacia, VIENNA Insurance Group

Începând de la 1 ianuarie 2015, Juraj LELKES, CEO şi Preşedinte al Consiliului de Administrare al companiei KOOPERATIVA Slovakia, va ocupa poziţia de Consilier al Consiliului de Administraţie al VIENNA Insurance Group în ceea ce priveşte dezvoltarea activităţilor grupului în România şi Slovacia.
Numirea lui Juraj LELKES a fost făcută la recomandarea CEO-ului Peter HAGEN, datorită performanţei deosebite de care a dat dovadă acesta. Juraj LELKES ocupă funcţia de CEO al KOOPERATIVA Slovakia din 2003, obţinând rezultate foarte bune la conducerea asigurătorului. Astfel, acesta a reuşit să crească treptat cota de piaţă a companiei pe segmentul asigurărilor auto în timpul liberalizării pieţei asigurărilor auto din Slovacia, contribuind, astfel, la rezultatele financiare actuale ale VIG, care este în momentul de faţă lider de piaţă pe acest segment, cu o cotă de piaţă de peste 40%.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Juraj LELKES, Special Adviser pentru România şi Slovacia, VIENNA Insurance Group).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!