LifeStyle
L Homme. Roi 2012 - Noua colecţie de costume Premium dedicate Bărbatului Rege
Autor:Mihaela CÎRCU
Alexandru CIUCU


Nu toţi ne naştem nobili, însă prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege – astfel a formulat designerul Alexandru CIUCU ideea creativă de la care pleacă cea mai recentă colecţie a sa de costume Premium masculine. Intitulată “L’Homme. Roi 2012”, aceasta a fost prezentată în cadrul Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor din România, sub privirile celor peste 400 de profesionişti din domeniu reuniţi la Hotel Radisson SAS în seara zilei de 26 martie.

Costumele de inspiraţie aristocratică cu accente chic moderniste pun în valoare latura puternică şi dinamică a bărbatului modern. Materialele de calitate, croiul impecabil şi detaliile de efect oferă un plus de exclusivism şi eleganţă, asigurând în acelaşi timp acea notă de distincţie care va scoate întotdeauna în evidenţă.

Întreaga colecţie include costume business, de cocktail, sacouri de vară şi ţinute masculine de ceremonie, fără a exclude redingota, acea „rudă rebelă a fracului, lipsită de prejudecăţi coloristice”, după cum este descris elementul vestimentar pe site-ul oficial al designerului. În cadrul prezentării, ţinutele au fost accesorizate cu cravate din mătase realizate în Italia.

Astfel, dungile şi petele de culoare în nuanţe bogate de roşu, roz sau mov au fost doar câteva dintre elementele colecţiei care au atras privirile profesioniştilor din domeniul asigurărilor prezenţi la Gala Premiilor. Întreaga prezentare de modă s-a desfăşurat într-o notă generală de eleganţă şi rafinament, prin combinaţii îndrăzneţe care întorc privirile.

Pentru noile sale creaţii, Alexandru CIUCU a ales ca materiale lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac sau in cu mătase. De altfel,  distincţia şi calitatea ţesăturilor sunt două dintre calităţile care au câştigat aprecierea Familiei Regale a României, Alexandru CIUCU fiind furnizor oficial al Casei Regale începând din 2009.

Noua linie vestimentară de lux “L’Homme. Roi 2012” a fost lansată oficial în România pe data de 21 februarie şi a fost prezentată în afara ţării pe 28 februarie, la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco.

Designerul Alexandru CIUCU are o experienţă de peste 10 ani în domeniul modei masculine. La începutul anilor 2000 a înfiinţat brandul “Tata şi fiul”, alături de tatăl său şi deţine, din 2006, Atelierul de Înalta Croitorie Alexandru CIUCU. De asemenea, în 2001 a urmat cursurile institutului de modă Carlo Secoli din Italia, iar în 2007 s-a perfecţionat la Institutul Marangoni din Milano.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (L Homme. Roi 2012 - Noua colecţie de costume Premium dedicate Bărbatului Rege).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!