Cariere
Marius Silvian DIACONEASA, Administrator temporar, CARPATICA Asig
Vineri, 05 August 2016

Marius Silvian DIACONEASA, Consilier juridic în cadrul Direcției juridice a FGA, a fost desemnat, prin decizia Directorului General al FGA, din data de 17 iunie 2016, în calitate de reprezentant al Fondului de Garantare a Asiguraților, în poziția de administrator temporar al societății CARPATICA Asig. Acesta îl va înlocui pe Cristian ROȘU, care a preluat, începând cu 1 mai 2016, poziția de Director General în cadrul FGA.
Marius Silvian DIACONEASA a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 1993 şi a devenit membru al Baroului Bucureşti în acelaşi an. Specializarea sa constă în dreptul asigurărilor, ca urmare a experienţei dobândite ca Director al Direcţiei juridice din cadrul fostei CSA şi al FGA. 
Reprezentanții FGA au arătat că decizia a fost comunicată CARPATICA Asig la data de 21 iunie 2016, dată de la care asigurătorul a inițiat demersuri în vederea îndeplinirii formalităților prevăzute de lege în scopul înregistrării la Registru Comerțului a noului reprezentant al FGA, în conducerea CARPATICA Asig.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Marius Silvian DIACONEASA, Administrator temporar, CARPATICA Asig).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!