Evenimente
MARSH a sărbătorit 20 de ani de activitate în România
Luni, 02 Noiembrie 2015

15 octombrie 2015

MARSH Broker de Asigurare-Reasigurare, subsidiara locală a companiei americane MARSH Inc, a împlinit 20 de ani de activitate pe piaţa  din România, momentul fiind marcat joi, printr-un eveniment dedicat clienţilor şi partenerilor săi. MARSH a intrat în România în 1995,  aceasta fiind, la acel moment, prima companie internaţională de profil reprezentată pe piaţa românească printr-o subsidiară proprie. În  prezent,

MARSH Broker de Asigurare-Reasigurare este liderul pieţei de brokeraj în asigurări şi consultanţei de risc în România (conform  volumului de prime plasate), având birouri în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, şi 70 de angajaţi specializaţi pe industrii şi linii de asigurări.

MARSH Inc este lider mondial în domeniul consultanţei privind riscurile şi al brokerajului în asigurări. Compania este parte a MARSH &  McLennan Companies, un grup ce oferă  servicii profesionale prin 57.000 de angajaţi la nivel mondial si cu venituri de peste 13 miliarde  USD, din grup mai făcând parte şi Guy CARPENTER, specialist în risc şi reasigurări, MERCER, furnizor de servicii şi consultanţă HR, şi Oliver  WYMAN, consultanţă de management.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (MARSH a sărbătorit 20 de ani de activitate în România).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum pot fi protejate drepturile consumatorilor de asigurari?

Stefan PRIGOREANU - Vicepresedintele PRBAR 

Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari&Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!