Editorial
Media XPRIMM, prima sursă de informare
Marti, 01 Octombrie 2013

Pe 6 octombrie, România s-a cutremurat! Din fericire nu prea tare, dar momentul a fost un bun prilej pentru ca fiecare dintre noi să ne gândim ce facem în timpul şi, mai ales, după cutremur!
Dincolo de nevoia de protecţie a fiecăruia, de necesitatea unei asigurări şi a unor lucuri minime pentru a supravieţui în cazul unui seism, o nevoie esenţială apare după astfel de evenimente: nevoia de informare!
Nici măcar pentru România, superioritatea şi eficienţa reţelelor de socializare nu mai poate fi contestată. Trăim într-o lume în schimbare, iar noi, la Media XPRIMM ne mândrim că putem inova pentru piaţa asigurărilor şi nu numai.
Reţelele de socializare, (Facebook în principal) au luat faţa televiziunilor de ştiri. Românii au aflat de pe Facebook detaliile cutremurului înaintea tuturor televiziunilor de ştiri. Prin intermediul paginii oficiale a Media XPRIMM, cititorii noştri au aflat magnitudinea şi locul producerii seismului la doar 7 minute după producerea acestuia!
Cel mai recent seism a oferit prilejul popularizării campaniei “Totul pentru casa mea”. Incă de la începutul lunii, zeci de pagini si profile personale de Facebook şi-au arătat susţinerea faţă de întregul proiect. Mai mult, fotografia alăturată, parte a Campaniei devenită viral a ajuns la aproape 2.000 dintre utilizatorii Facebook din România, într-o zi de Duminică în care traficul pe Internet este mult sub media celorlalte zile ale săptămânii.
În loc de concluzie, pentru a încheia într-un mod neconvenţional, în pas cu vremurile, scanaţi folosind camera telefonului, codul alăturat pentru a fii alături de noi pe Facebook!
Redacţia PRIMM

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Media XPRIMM, prima sursă de informare).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!