Editorial
Merită să speriem românul mediu cu un SMS?
Autor:Alex ROŞCA Redactor Şef
Marti, 11 Mai 2010

Nu-i un secret că românul mediu e sceptic în privinţa asigurărilor şi nici că se asigură fie din obligaţie (asta cel mai des), fie dacă e el mai isteţ (asta mai rar) sau... mai păţit. Spirit arhisuficient, ultraconservator, dar şi fire hiperoptimistă, românul mediu nu numai că le ştie pe toate, dar mai consideră şi că orice i se poate întâmpla oricui, mai puţin lui!

În acest context, două evenimente intens mediatizate au generat însă, prin reacţia rapidă a două companii de asigurări, suportul pentru promovarea utilităţii asigurărilor facultative.

Astfel, folosindu-se de impactul mediatic al crizei gripei porcine, EUROINS a lansat „Asigurarea A/H1N1”, iar la finele lunii aprilie, când presa vuia că norul vulcanic paraliza întreaga Europă, OMNIASIG a invitat, în bloc, prin SMS, românii să se asigure împotriva efectelor acestuia.

Ce e însă cu adevărat remarcabil, dincolo de viteza de reacţie a celor doi asigurători, este că amândouă iniţiativele au arătat multor oameni că, oricare le-ar fi problema, un asigurător poate fi alături de ei.

Şi pentru că Internetul devine principala sursă de informare a publicului, acelaşi mesaj se află şi la baza tuturor site-urilor marca Media XPRIMM: asigurarealocuintelor. ro, constatulamiabil.ro, asigurareamasinilor.ro, xprimm.tv, 1asig.ro şi multe altele.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Merită să speriem românul mediu cu un SMS?).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!