Evenimente
METROPOLITAN Life și JA Romania au lansat proiectul european „Schimbăm vieți”
Luni, 06 Iunie 2016

Programul „Schimbăm vieți” (Life Changer) de incluziune financiară a fost relansat la nivel național, cu susținerea METROPOLITAN Life și Junior Achievement România. În cadrul acestuia, elevii de gimnaziu din 19 localități din România sunt sprijiniți să dobândească noțiuni și abilitați elementare de educație financiară. 
Programul din România, care se desfăşoară în 19 oraşe, este parte a inițiativei dezvoltate de Junior Achievement, cu sprijinul MetLife Foundation, în 18 țări din Europa și Orientul Mijlociu.
Peste 100 de profesori și 50 de voluntari METROPOLITAN Life sunt implicați în programul LifeChanger, prin susținerea elevilor în activități practice, cum ar fi: gestionarea veniturilor personale, elaborarea bugetelor, gestionarea situațiilor de risc sau prioritizarea cheltuielilor, dar și exersarea abilităților de comunicare, perseverență și gândire creativă.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (METROPOLITAN Life și JA Romania au lansat proiectul european „Schimbăm vieți”).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!