Cariere
Mihuț MĂRCULESCU, Chief Underwriter, GOTHAER Asigurări Reasigurări
Autor:Oana RADU
Vineri, 18 Noiembrie 2016

O componentă importantă din strategia de dezvoltare pe termen lung a GOTHAER Asigurări Reasigurări în România este reprezentată şi de susţinerea şi promovarea internă a angajaţilor săi valoroşi. Încă de la lansarea GOTHAER în România, compania s-a remarcat că având una dintre cele mai tinere echipe de management din piaţa locală de asigurări. În acest context, începând cu data de 15 noiembrie 2016, Mihuț MĂRCULESCU va prelua funcţia cheie de Chief Underwriter (Manager Departament Subscriere) în cadrul GOTHAER Asigurări Reasigurări.

"Privesc noul rol în cadrul companiei GOTHAER că pe o provocare, dar şi ca pe o uriaşă oportunitate atât pe plan personal, precum şi profesional. Toată cariera mea de până acum s-a ghidat pe câteva valori la care ţin foarte mult: integritate, profesionalism, transparență şi atingerea obiectivelor, valori care se regăsesc în totalitate şi în cadrul echipei GOTHAER. De aceea, consider că împreună cu colegii mei vom putea duce mai departe cu succes planul pe care îl avem în vederea dezvoltării companiei pe piaţa de asigurări din România, prin toate acţiunile întreprinse: de la subscriere până la servisarea calitativă a clienţilor şi partenerilor noştri", declară Mihuț MĂRCULESCU, Manager Departament Subscriere al GOTHAER Asigurări Reasigurări.

La cei 35 de ani ai săi, Mihuț MĂRCULESCU are 11 ani de experienţă în domeniul asigurărilor, dintre care 10 ca parte a echipei GOTHAER. Şi-a început activitatea în cadrul Departamentului de Subscriere, unde, din 2010, a preluat funcţia de Şef Serviciu Subscriere Asigurări Garanţii, linie pe care a construit-o de la zero şi a dezvoltat-o de-a lungul timpului.

"Mihuț este unul dintre cei mai vechi colegi din GOTHAER şi care de-a lungul anilor s-a dezvoltat în departamentul de subscriere într-un mod spectaculos. Profesionalismul lui, experienţa, cunoştinţele tehnice foarte bune, abilităţile de management, dar şi maturitatea, gândirea strategică, precum şi înţelegerea profundă a organizaţiei, a obiectivelor şi provocărilor GOTHAER, îi câştigă încrederea întregii echipe de management. Rezultatele înregistrate până acum, perseverenţa şi structura valorilor proprii întăresc decizia de a-l numi în poziţia de Chief Underwriter al societăţii şi sincer, sunt mândră, suntem mândri, să promovăm valorile noastre!", a declarat Anca BĂBĂNEAȚĂ, CEO al GOTHAER Asigurări Reasigurări.

Conform reprezentanţilor GOTHAER, promovarea valorilor interne şi continuitatea carierei angajaţilor în cadrul organizaţiei sunt elemente extrem de importante. Creşterea susţinută şi sănătoasă a companiei se bazează în primul rând pe dezvoltarea şi evoluţia profesională a fiecăruia dintre membrii echipei, indiferent dacă au sau nu funcţii de conducere. Se acordă o atenţie specială planului de carieră, considerat unul dintre pilonii esenţiali în construcţia companiei GOTHAER pe termen lung.

În România, GOTHAER are în acest moment peste 230 de angajaţi, dezvoltarea echipei având la bază un plan clar şi o serie de criterii, valori şi principii care permit cooptarea în cadrul companiei a persoanelor orientate către rezultate, care doresc o carieră stabilă şi construită pas cu pas într-o organizaţie al cărei plan este să devină prima opţiune a clienţilor săi în materie de asigurări şi servicii acordate odată cu acestea.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Mihuț MĂRCULESCU, Chief Underwriter, GOTHAER Asigurări Reasigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!