Eveniment Internaţional
MILLI Re International Insurance Tennis Tournament. O traditie neumbrită de revoltele din Istanbul
Autor:Vlad BOLDIJAR
Luni, 01 Iulie 2013

An de an, la începutul sezonului cald, pentru trei zile, cu ocazia MILLI Re “International Insurance Tennis Tournament”, – orașul Istanbul devine locul de întâlnire al celor mai importanţi actori din piaţa de re/asigurare din Turcia, cât şi a partenerilor internaţionali. Anul acesta, însă, perioada de desfăşurare a Turneului (31 mai – 2 iunie), a coincis cu cele mai puternice revolte anti-guvernamentale din istoria ţării, zeci de mii de oameni protestând împotriva Guvernului ERDOGAN atât în Istanbul, cât şi în cele mai mari oraşe din Turcia.
În pofida turbulenţelor politice, a 27-a ediţie a “International Insurance Tennis Tournament” s-a desfăşurat în condiţii normale, numărul mare de participanţi contribuind la succesul evenimentului.
Localizat în partea asiatică a Istanbulului, MILTAS Sports Complex -   locul tradiţional de desfăşurare a Turneului încă din anul 1987 -, a oferit un mediu unic de socializare re/asiguratorilor și brokerilor locali și internaţionali.
Game, set şi meci
Un număr de 32 de echipe sau 64 de competitori au participat la Turneu, jucând în cele trei zile 63 de partide de tenis. În acelaşi timp, MILLI Re a organizat un “Turneu surpriză” pentru participanţii care nu s-au calificat în fazele finale ale competiţiei principale.
Marea finală, la care au asistat peste 200 de persoane, i-a avut ca principali actori pe Gunter RUTZ (DEVK Versicherungen) şi Macit BAL (ANADOLU Sigorta) – câştigători ai Turneului, respectiv Okan UTKUERI (EUREKO Sigorta) şi Charles PENRUDDOCKE (AMLIN plc) – finalişti.
Turneul de tenis a fost completat de evenimente de socializare, oferite de MILLI Re (vineri şi duminică seara), respectiv - WILLIS (în seara de sâmbătă).

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (MILLI Re International Insurance Tennis Tournament. O traditie neumbrită de revoltele din Istanbul).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!