Cariere
Mişu NEGRIŢOIU, Preşedinte Autoritatea de Supraveghere Financiară
Joi, 03 Aprilie 2014

La începutul lunii aprilie, Mişu NEGRIŢOIU a fost validat în poziţia de Preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, cu 333 de voturi „pentru” în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.Mandatul noului Preşedinte ASF va începe la 1 mai a.c.
Mişu NEGRIŢOIU a ocupat, începând din septembrie 2012, funcţia de Preşedinte neexecutiv al ING Bank România. Cariera în cadrul diviziei bancare din România a grupului olandez şi-a început-o in 1997, ajungând ca, in intervalul 2006-2012, sa deţină funcţia de Director General. În perioada 1993 - 1996 a fost Consilier pe probleme economico-sociale şi de reformă al Preşedintelui României. În paralel, Mişu NEGRIŢOIU a activat şi ca profesor universitar asociat al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti timp de peste 10 ani.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Mişu NEGRIŢOIU, Preşedinte Autoritatea de Supraveghere Financiară).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!