Cariere
Mişu NEGRIŢOIU Preşedinte Comitetul pentru Analize Economice şi de Piaţă din cadru ESMA
Luni, 05 Octombrie 2015

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu NEGRIŢOIU, a fost numit pentru un mandat de doi ani  Preşedinte al Comitetului pentru Analize Economice pentru Valori Mobiliare şi Pieţe (ESMA), decizia fiind luată pe 24  septembrie 2015 în cadrul reuniunii de la Paris.

Mişu NEGRIŢOIU a ocupat, anterior, funcţia de Preşedinte neexecutiv al ING Bank România. Cariera în cadrul diviziei bancare  din România a grupului olandez şi-a început-o în 1997, ajungând ca, in intervalul 2006-2012, să deţină funcţia de Director  General. În perioada 1993 - 1996 a fost Consilier pe probleme economico-sociale şi de reformă al Preşedintelui României.  În paralel, Mişu NEGRIŢOIU a activat şi ca Profesor universitar asociat al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din  cadrul ASE Bucureşti timp de peste 10 ani.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Mişu NEGRIŢOIU Preşedinte Comitetul pentru Analize Economice şi de Piaţă din cadru ESMA).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!