Evenimente
NN România a prezentat rezultatele anului 2016
Miercuri, 29 Martie 2017

NN România a raportat, în 2016, prime brute subscrise în valoare de aproape 662 milioane lei pe segmentul asigurărilor și active totale de peste 12 miliarde lei pe segmentul pensiilor private. Profitul brut a crescut cu 31,1%, până la 29,8 milioane lei. Un rezultat deosebit l-a avut segmentul asigurărilor de sănătate, care a însumat anul trecut 11,5 milioane lei, reprezentând 21% din vânzările noi pe 2016, care au totalizat 55 milioane lei, conform lui Marius POPESCU, Directorul General al NN Asigurări de Viață.

De asemenea, NN Pensii administrează economiile a peste 1,92 de milioane de participanţi. Accelerarea creșterii salariilor și a numărului de angajați la noi maxime post-criză, care a rezultat în creșterea masei salariale cu peste 15% în 2016, s-a reflectat implicit și în evoluția contribuțiilor medii, a numărului de participanți și a activelor totale administrate de fondurile de pensii obligatorii, a declarat Raluca ȚINTOIU, Director General, NN Pensii.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (NN România a prezentat rezultatele anului 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!