Opinii
O nouă campanie pentru culturile de toamnă!
Autor:FATA Asigurări
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Dan STOIAN, Director Comercial FATA Asigurări

Dacă toamna este o perioadă agitată pentru fermieri, la fel este şi pentru companiile care oferă asigurări agricole. Este un moment în care se trage linie în urma daunelor plătite în campania trecută şi se conturează noile pachete de servicii pentru clienţi.

După cum deja ştiţi, în această vară, FATA Asigurări a acordat despăgubiri în valoare de peste 5 milioane euro (între care se detaşează o daună de circa 700.000 euro pentru un client din judeţul Olt). Şi doresc să subliniez că aceste daune nu au fost doar înregistrate în contabilitate, ci chiar au fost achitate tuturor clienţilor care au suferit pagube. Astfel, am reuşit să întărim imaginea de asigurător corect, stabil şi care îşi achită datoriile rapid.
Ca de obicei, FATA Asigurări oferă soluţii de asigurare complete pentru fermieri atât din punctul de vedere al echilibrului între cotaţii de primă şi riscuri acoperite, dar şi prin asistenţa profesionistă de specialitate acordată clienţilor săi. Atât prin produsele de asigurare, dar şi prin daunele achitate, aşteptăm rezultate foarte bune referitoare la vânzările din această toamnă-iarnă, incluzând aici nu doar asigurarea culturilor de câmp, ci şi a rodului viilor, pomilor etc.
Considerăm că începutul acestei campanii este deja un succes, având în vedere interesul mare pe care l-am provocat zilele trecute la INDAGRA. Cu ocazia acestui târg, unul din cele mai mari din Europa, am prezentat produsele noastre de asigurare în cadrul a două standuri: primul stand a fost specializat în asigurări de culturi şi utilaje, iar cel de-al doilea a fost dedicat asigurărilor de animale. Ambele s-au bucurat atât de interesul vizitatorilor, cât şi de cel al expozanţilor la târg.
Produsele de asigurare FATA şi suportul de specialitate se pot obţine atât din reţeaua proprie de vânzări (agenţii, puncte de lucru, agenţi), dar şi cu sprijinul brokerilor. Noi credem că FATA Asigurări are cea mai largă echipă de specialişti în agricultură: agronomi, medici veterinari, ingineri, alături de subscriitori şi forţa de vânzare.
Evident că nu neglijăm nici asigurările conexe acestei campanii agricole. Clienţii noştri beneficiază de pachete complete de asigurare, dar şi de reduceri importante (a utilajelor agricole, animalelor, clădirilor şi conţinutului, CASCO, asigurarea persoanelor etc.). La avantajele acordate clienţilor se adaugă şi bonusurile pe care FATA Asigurări le poate acorda intermediarilor, concretizate fie în bonusuri de performanţă, fie în bonusuri de eficienţă adăugate la o grilă de comisioane standard care, oricum, se situează peste media pieţei.

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (O nouă campanie pentru culturile de toamnă!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!