Editorial
O poveste de succes!
Marti, 15 Decembrie 2015

Ceea ce, la un moment dat, a fost doar un vis frumos și, în momente ceva mai îndepărtate, o țintă ce părea de neatins,  a devenit o realitate.

O poveste de succes! O poveste cu subiecte și analize de interes și de actualitate, cu informație relevantă, cu oameni și  despre oameni care au marcat piețele de asigurări și pensii private, o poveste despre inițiativă și performanță, despre acumulări calitative și schimbări radicale.

O poveste cuprinsă în 150 de numere, ale cărei personaje sunteți Voi, Cititorii noștri, Specialiști de marcă ai unei piețe în continuă transformare, Colaboratorii și Prietenii noștri.

Voi, care ați crezut în demersul nostru! Voi, alături de care aniversăm, astăzi, 150 de numere ale PRIMM, Voi, care ați însuflețit-o și ați adus-o până în acest punct, arătându-ne că aveți nevoie de Ea, de Noi! Arătându-ne că sunteți încrezători în Noi și, mai mult decât atât, în viitorul acestei Industrii!

La Aniversare, întreaga echipă XPRIMM le mulţumeşte Cititorilor şi Colaboratorilor săi pentru fidelitate şi prietenie, pentru încredere şi susţinere, urându-le Tuturor tinerețe veșnică, iar Revistei, viață îndelungată! LA MULȚI ȘI FRUMOȘI ANI!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (O poveste de succes!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!