Editorial
O resursă inepuizabilă
Vineri, 23 August 2013

Cu toate că vara nu și-a spus încă ultimul cuvânt, o scurtă privire în calendar ne poate reaminti că perioada vacanţelor estivale se apropie de final.
Dar, odată cu reluarea preocupărilor obişnuite, revine și întrebarea ultimilor ani: Care sunt piețele cu potențial mare de creştere şi cum putem afla noutăți despre ele?
Răspunsul cel mai des exprimat la prima parte a întrebării este “piețele din est”. La partea a doua, însă, cu toată atractivitatea lor evidentă, cei mai mulți investitori declară că se lovesc de lipsa informaţiilor relevante, prima barieră fiind cea a limbii folosite, de obicei doar cea locală, iar cea de a doua, necomparabilitatea informațiilor.
Pentru a depăși aceste impedimente, grila editorială de toamnă a XPRIMM a fost îmbogățită cu cinci noi reviste în limba engleză, care vor fi disponibile la toate marile evenimente de asigurări-reasigurări din finalul anului.
Astfel, alaturi de tradiționalele XPRIMM Insurance Report și Insurance Profile ROMÂNIA, veți întâlni la Monte Carlo, Yalta, Baden-Baden, Chișinău, Moscova sau Frankfurt ediţiile speciale ale Insurance PROFILE pentru cinci țări cu mare potenţial: AZERBAIJAN, KAZAKHSTAN, MACEDONIA, SERBIA și TURCIA (ordinea e pur alfabetică).
Sunt cinci premiere care conțin cifre recente, statistici valoroase şi analize pertinente, realizate în colaborare cu cele mai relevante entităţi locale din fiecare ţară analizată, prezentări ale piețelor și ale companiilor, interviuri cu personalități și cele mai noi date macroeconomice.
Astfel, România strălucește încă o dată în arena internațională dovedind, din nou, că suntem o țară plină de o resursă inepuizabilă - INTELIGENȚA.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (O resursă inepuizabilă).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!