Evenimente
O vară de evenimente dedicate echipei MaxyGo
Joi, 15 Septembrie 2016

Mai - Iulie 2016

Deși vara este, în mod tradițional, asociată vacanțelor și perioadelor de relaxare, pentru MaxyGo Broker de Asigurare aceasta a reprezentat un moment propice pentru desfășurarea mai multor activități dedicate atât membrilor echipei, cât și colaboratorilor. Astfel, brokerul a organizat, începând de la jumătatea lunii mai și până la începutul lui iulie, o serie de evenimente speciale pentru forța sa de vânzări.
Între 13 - 15 mai a.c., s-a desfășurat, la Bran, Cursul de Cunoaștere a Afacerii MaxyGo,  la care au participat un număr de 25 de asistenți în brokeraj. Cursul a avut scopul de a îmbunătăți cunoștințele referitoare la  procesul de vânzare, subscrierea polițelor de asigurare și dezvoltarea abilităților de a lucra planificat și organizat.
Team Building-ul MaxyGo din perioada 10 - 12 iunie a.c.  a fost organizat pentru angajații din Administrația Centrală și a urmărit consolidarea relațiilor profesionale, precum și eficientizarea muncii în echipă.
Pe 18 iunie a fost organizat la Brașov un Curs de inițiere în cadrul căruia au fost prezentate,   unui grup de potențiali colaboratori,  oportunitățile afacerii MaxyGo. La eveniment au participat 110 persoane.
În perioada 18 - 19 iunie a.c., 25 de Directori de Reprezentanță MaxyGo s-au reunit la un Curs de Management desfășurat la Bran, cu scopul de a-și îmbunătăți și de a-și dezvolta abilitățile manageriale.
Totodată, între 24 - 26 iunie a.c.,  a fost organizat un Weekend în Delta Dunării pentru cei 31 de câștigători ai concursurilor organizate de MaxyGo Broker care au obținut ca premiu un weekend în Delta Dunării. Evenimentul a avut loc la Mahmudia, Hotel Mon Jardin. În cele trei zile, participanții s-au putut bucura și au participat la plimbări cu barca pe brațul Sf. Gheorghe, la un dejun pescăresc, dar au avut parte și de alte surprize, toate în scopul dezvoltării spiritului de echipă. 
Nu în ultimul rând, între 1 - 3 iulie a.c., 25 de câștigători ai concursurilor organizate de MaxyGo care au obținut premiul City Break au participat la un City Break în orașul Milano.
Ce urmează?
Dupa seria evenimentelor din perioada verii, brokerul de asigurare pregătește calendarul de toamnă. Astfel, la începutul lunii septembrie, MaxyGo Broker de Asigurare va organiza Conferința Națională de Vânzări MaxyGo. De asemenea, din toamnă,  MaxyGo va relua și seria cursurilor interne, au anunțat reprezentanții companiei.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (O vară de evenimente dedicate echipei MaxyGo).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!