LifeStyle
Oksana are grijă de aspectul dumneavoastră!

Gala Premiilor Pieţei Asigurărilor se apropie cu paşi repezi. Dincolo de alegerea ţinutei care să vă pună în valoare, nu trebuie să neglijaţi nici aspectul fizic: o manichiură elegantă, o coafură distinsă, o ţinută destinsă.

Pentru toate acestea, există o soluţie:
Salonul OKSANA ArtLine
Un salon cu specific rusesc, pentru doamne, domnişoare şi domni, care oferă servicii de hairstyle, tratamente faciale şi corporale, manichiură şi pedichiură. Vei fi plăcut surprins de atmosfera intimă şi familială din cadrul salonului, iar ceaiul servit dintr-un samovar tradiţional, după ritualul rusesc, te va îmbia la relaxare, la destindere, făcându-te să te detaşezi, pentru câteva ore, de cotidianul care te apasă... de piaţa concurenţială, de reforma structurală şi instituţională,  de perspectivele destul de apăsătoare. 
Samovarul, Matrioshka, vestimentaţia tradiţională a personalului te vor face să te simţi exact ca în Rusia. Dar şi serviciile oferite, începând cu cele mai noi tehnici de tunsoare, coafuri speciale şi deopotrivă specifice – tehnicile ruseşti de împletire a părului, tratamente faciale şi corporale cu rezultate imediate, manichiură şi pedichiură accesorizate cu pictură rusească pe unghii şi produse profesionale de lux. Dimpreună, totul recomandă un salon de frumuseţe aparte.

De altfel, deviza salonului, situat într-una dintre cele mai exclusiviste zone din capitală - Bulevardul Primăverii – este:
„La noi, frumuseţea este artă!”

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Oksana are grijă de aspectul dumneavoastră!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!