LifeStyle
OTTER : Valoare, Calitate, Confort

Un eveniment reuşit începe cu o organizare riguroasă şi se termină cu o stare de spirit excelentă, atât a participanţilor, cât şi a organizatorilor. Şi pentru ca starea de bine să nu reprezinte o problemă, este recomandabil să te asiguri că îmbrăcămintea şi încălţămintea pe care le porţi, uneori pentru multe ore la rând, sunt comode.

FIAR – Forumul Internaţional Asigurări-Reasigurări este un eveniment complex, care include conferinţe, întâlniri bilaterale, cât şi evenimente de seară, astfel încât, deseori, ţinutele office trebuie înlocuite repede cu altele mai elegante, de ceremonie, adaptate momentului, şi în care trebuie să te simţi la fel de bine.

De cele mai multe ori, secretul pentru a te simţi confortabil de dimineaţă până seara, în diverse ţinute, îl reprezintă pantofii pe care îi porţi. Nu numai că pantofii de calitate completează o ţinută pe măsură, dar ei pot constitui de multe ori acel element “secret” pentru ca oboseala unor zile pline de evenimente să nu îşi pună amprenta asupra fiecăruia dintre noi.
Pentru zilele cu program încărcat de la FIAR, echipa Media XPRIMM a ales produsele OTTER. Calitatea brandurilor aduse de OTTER în România asigură  confortul şi, în acelaşi timp, aspectul potrivit atât pentru conferinţe, cât şi pentru evenimentele de networking.

Adriana PANCIU, CEO

"OTTER m-a ajutat de fiecare dată să găsesc pantofii potriviţi pentru fiecare tip de ţinută pe care trebuia să o port. Iar FIAR este un eveniment care impune uneori şi schimbarea a trei ţinute într-o zi. În plus, caracterul internaţional al evenimentului şi statutul social al participanţilor conturează un context în care se încadrează perfect pantofii de calitate de la OTTER. Am încercat până acum branduri precum Clarks, Geox, Epica şi multe altele, şi pot spune că niciunul nu m-a dezamăgit".

Sergiu COSTACHE, Preşedinte

"Probabil doamnele consideră că pantofii bărbăteşti sunt comozi, pentru simplul motiv că nu au toc, dar noi, bărbaţii, ştim că nu este chiar aşa. Este foarte greu să găseşti o pereche de pantofi care să arate impecabil şi care, totodată, să fie şi comozi. Eu am găsit această îngemănare în pantofii mei de la OTTER, brandurile despre care vorbesc fiind Clarks şi Mario Fellini. De asemenea, mă declar şi fan al pantofilor sport pe care îi găsim la OTTER".

Mihaela CÎRCU, Development Director

"Când organizezi evenimente, nu poţi alege între o pereche de pantofi comozi şi unii care să arate foarte bine. Singura pereche -potrivită este cea care îmbină ambele cerinţe, ajutându-te să te simţi bine şi să arăţi bine pe parcursul întregii zile. Eu am găsit exact ce îmi trebuie în pantofii Geox din magazinele OTTER".

Oana RADU. PR Coordinator

"Ca participant la un eveniment, uneori este suficient să porţi o pereche de pantofi care să te ajute să arăţi exact aşa cum îţi doreşti. Când eşti implicat însă şi în organizare, este cel puţin la fel de important ca acei pantofi să fie şi comozi. O zi reuşită la FIAR presupune, printre altele, schimbarea a două şi uneori chiar a trei perechi de pantofi. Gabor, Epica sau Werner... s-au dovedit a fi perfecţi de fiecare dată".

Andreea IONETE, Redactor Şef, XPRIMM Newsletters

"Oricât de obişnuită ai fi să mergi pe tocuri, o zi întreagă de evenimente poate fi de-a dreptul chinuitoare.
Cu toate acestea, la OTTER am găsit modelul de pantofi ideal: cu tocul dorit, calapodul potrivit şi un model deosebit. Brandurile Geox şi Epica sunt cele care s-au potrivit cel mai bine stilului adoptat de mine la FIAR 2012".

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (OTTER : Valoare, Calitate, Confort).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!