Evenimente
OTTO Broker și UNIQA țintesc posesorii de mașini vintage
Marti, 22 Noiembrie 2016

20 octombrie 2016

OTTO Broker și UNIQA Asigurări au anunțat, în cadrul unui eveniment organizat la Salonul Auto București, lansarea unui nou produs de asigurare CASCO destinat posesorilor de mașini vintage.

Prima condiție pentru a putea achiziționa CASCO Vintage este ca mașina să aibă o vechime mai mare de 20 de ani. Acoperirea este valabilă doar dacă vehiculul este utilizat în interes personal, de recreere, fiind exclusă utilizarea în scopuri comerciale sau ca mijloc de transport zilnic. Pe poliță pot fi incluși cel mult doi șoferi, care trebuie să aiba vârste de cel puțin 30 de ani.

Conform lui Victor ȘRAER, Managing Partner al OTTO Broker, în ultimii ani, s-a remarcat interesul crescut pentru mașini clasice, existând pasionați care investesc sume importante pentru a le cumpăra și întreține în stare de bună funcționare. Până acum era însă dificil să găsească o variantă pentru a fi asigurate în România.

Conform lui Franz WEILER, CEO-ul UNIQA, proprietarii unor vehicule retro sunt mult mai atenți când circulă cu ele. Conform acestuia, ei reprezintă o nișă foarte mică de clienți, însă UNIQA încearcă să îi încurajeze să își urmeze pasiunea și să susțină cultura europeană în acest domeniu.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (OTTO Broker și UNIQA țintesc posesorii de mașini vintage).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!