Cariere
Ovidiu Iulian CIOBANU Președinte Asociația de Drept al Asigurărilor din România
Luni, 02 Februarie 2015

Structura de conducere a Asociației de Drept al Asigurărilor din România - ADAR a fost modificată la începutul anului 2015. Astfel, Ovidiu Iulian CIOBANU a fost numit în funcția de Președinte al asociației.
Ovidiu CIOBANU este un profesionist cunoscut în domeniul asigurărilor, ocupând, anterior, poziții precum cea de Președinte al Consiliului Director al Fondului de Protecție a Victimelor Străzii – FPVS, dar și de Director al Departamentului Juridic din cadrul ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări.
Noua componență a Consiliului Director al ADAR îi include, de asemenea, pe Marilena NEMEȘ, Gabriel MARCU și Răzvan Mihai CHIRALEU, ca Vicepreședinți, precum și pe Corina MERIȘANU, în funcția de Consilier. Actuala conducere își propune să revitalizeze această asociație (...) și să imprime un caracter mai pragmatic, mai aplicat, scopului pentru care a fost înființată, au declarat reprezentanții ADAR.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Ovidiu Iulian CIOBANU Președinte Asociația de Drept al Asigurărilor din România).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!