Cariere
Ovidiu VĂDEAN, Preşedinte, Biroul Asigurătorilor Auto din România (B.A.A.R.)
Vineri, 04 Iulie 2014

Ovidiu VĂDEAN, Directorul Diviziei de Combatere a Fraudelor, ASIROM VIG, a fost ales în funcţia de Preşedinte al Biroului Asigurătorilor Auto din România. Acesta beneficiază de o foarte bună cunoaştere a modului de funcţionare al instituţiei, ca urmare a experienţei de 8 ani dobândite în cadrul B.A.A.R., ca reprezentant al ASIROM în Consiliul Director şi Adunarea Generală.
Absolvent al Facultăţii de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti (1994) şi al unui program de masterat în Produse Financiare în Asigurări organizat de ASE Bucureşti (2005), Ovidiu VĂDEAN şi-a început activitatea în domeniul asigurărilor în anul 1995, în cadrul ASIROM. Între 1998 şi 2005, a deţinut poziţia de Şef Serviciu Daune şi Relaţii cu Publicul şi, ulterior, a condus Divizia Operaţiuni privind Daune - Asigurări Generale
(2005 – 2012).

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Ovidiu VĂDEAN, Preşedinte, Biroul Asigurătorilor Auto din România (B.A.A.R.)).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!