LifeStyle
Parteneri de top pentru un eveniment cu tradiţie
Autor:Oana RADU

Ediţia a XIV-a a FIAR - Forumul Internaţional Asigurări–Reasigurări a fost una specială, care a adus schimbări de structură şi prezentare a evenimentului, pentru ca experienţa de a participa la FIAR să fie diferită de la un an la altul.
Succesul unui astfel de Forum nu poate fi asigurat doar de informaţia valoroasă transmisă în cadrul conferinţelor, de numărul liderilor şi specialiştilor în domeniu care participă la eveniment sau de eforturile organizatorilor. Ca în orice proiect de amploare, partenerii de top sunt esenţiali, colaborarea cu astfel de nume fiind unul dintre elementele cheie pentru un rezultat pe măsura aşteptărilor.

Sunet şi lumini…
Fiecare dintre zilele de la FIAR 2011 s-a încheiat cu un eveniment special de socializare, al cărui rol a fost acela de a le oferi participanţilor contextul propice pentru a continua discuţiile de afaceri din timpul întâlnirilor bilaterale într-un cadru mai relaxant.
360 Revolution a fost şi în acest an partenerul care a avut grijă ca atât conferinţele, cât şi evenimentele de socializare să aibă parte de o organizare tehnică impecabilă.

Energie pentru întreaga zi
Zilele la FIAR încep dimineaţa devreme şi se încheie târziu în noapte, iar pentru un astfel de ritm, era nevoie de un partener care să asigure energia necesară participanţilor.
Aşadar, fie că s-au îndreptat spre sălile de conferinţă, fie că se pregăteau pentru întâlnirile bilaterale pe care le aveau pe agenda zilei, fiecare dintre participanţi a făcut un popas pe la standul ESPRESSO Club Solution pentru o ceaşcă de cafea. Şi chiar şi cei ce militează pentru un stil de viaţă care nu include cofeină au găsit la ESPRESSO Club Solution ceaiuri aromate şi energizante.

Ţinută impecabilă
Pentru succes în orice domeniu al mediului de business, imaginea are un rol esenţial. Seriozitatea, încrederea în sine, importanţa… sunt atribute pe care le subliniază foarte bine o ţinută impecabilă purtată cu eleganţă.
Din toate aceste motive, Media XPRIMM a selectat o serie de branduri care asigură echipei sale şi unora dintre oaspeţii speciali ţinuta potrivită pentru evenimente de talia FIAR.
TUDOR Personal Tailor, care tocmai a aniversat un an de când asigură bărbaţilor din mediul de -business din România costumaţia perfectă pentru a fi eleganţi în orice moment, oferă fiecăruia dintre clienţii săi costume special croite pentru a se plia perfect pe trăsăturile lor. Ţinuta este completată de cămăşi produse de BRAICONF și FIT Design şi de pantofii oferiţi de OTTER, brand cunoscut pentru produsele sale de calitate şi adaptabile oricărui eveniment din sfera de business.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Parteneri de top pentru un eveniment cu tradiţie).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!