Evenimente
Performance Gala MaxyGo 2016
Luni, 04 Aprilie 2016

5 martie 2016

Colaboratorii și partenerii MaxyGo Broker de Asigurare s-au reunit, cu prilejul celei de-a XIII-a Ediții a „Performance Gala MaxyGo 2016”. Evenimentul s-a desfășurat în data de, 5 martie a.c., la Hotelul Danubius din Sovata.
În cadrul evenimentului, au fost analizate rezultatele financiare raportate de companie în anul precedent, fiind discutate atât strategia brokerului pentru anul 2016, cât și soluțiile pentru menținerea unei dezvoltări stabile și durabile a companiei.
MaxyGo a ales calea unei dezvoltări stabile şi durabile, care să ne ofere tuturor – clienţi, parteneri interni/externi şi acţionari – garanţia unei colaborări de încredere pe termen lung, a declarat Alexandru APOSTOL, Director General, MaxyGo Broker de Asigurare.
Pentru anul 2016, ne-am propus consolidarea imaginii MaxyGo ca broker care oferă clienţilor săi o gamă diversă de servicii de asigurare. Avem proiecte care au drept principal obiectiv creşterea nivelului profesional al structurii de vânzare, astfel încât, pe termen mediu, să devenim un broker capabil să pună la dispoziţia clienţilor o gamă completă de servicii de asigurare. Cu alte cuvinte, să avem capacitatea de a acoperi toate nevoile de asigurare ale clienţilor, fie că ne referim la clienţi retail sau corporate, a adăugat Alexandru APOSTOL.  
Cu ocazia „Performance Gala MaxyGo 2016” – Ediția a XIII-a, compania și-a premiat profesioniștii din anul 2015. Printre cei răsplătiți se află tinerii cu rezultate deosebite și parteneriatele de succes, iar câştigătorii au fost:
Brokerul anului 2015
Marian COŞTIUG
Premiul pentru tineri performanți în brokeraj
Florin MIHAIL
Cosmin GIURIŢĂ
Parteneriate de succes
Octavian MUREŞAN
Emil STOICA 
Laurențiu POPA
Alexandru HAVRICS
Crișan BENIANIM
Rodica DIACONU
Eduard DUMEA
Viorica TOADER
Ramona IAMANDI
Adrian RITI
Adrian PÂRVU
Aurel GOANŢĂ
Florin ŞANDRU
Georgeta RĂDULESCU
MaxyGo Broker de Asigurare a intermediat în 2015 prime în valoare de 66,5 milioane lei, înregistrând o creștere de peste 13 procente comparativ cu anul precedent, când a intermediat prime de asigurare totalizând 58,7 milioane lei.
Rezultatele și performanțele extraordinare din anul precedent au fost răsplătite în cadrul Galei Premiilor Brokerilor de Asigurare, MaxyGo Broker fiind câștigător al Premiului „Customer-Care Retail”.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Performance Gala MaxyGo 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!