Evenimente
Predicţii pentru 2016: Digitalizarea domină mediul de afaceri
Marti, 15 Decembrie 2015

25 noiembrie 2015

Pentru al treilea an consecutiv, DC Communication a organizat evenimentul ProGnosis - Noaptea Predicţiilor 2016, în cadrul căruia au fost  rezentate principalele tendinţe pentru anul următor realizate pe baza prognozelor a 20 de experţi din 15 domenii diferite.

În 2016,  digitalizarea va fi cuvântul cheie în multe industrii, devenind mult mai vizibile implementările concrete ale acesteia în cele mai diverse  domenii: medicină, servicii comerciale, servicii de securitate, comunicare, servicii financiare, soluţii de mobilitate etc. De asemenea, IT va fi din nou segmentul cu cea mai mare contribuţie la creşterea economică a României. În sfera bancară, în agricultură şi în advertising  sunt estimate consolidări, prin preluarea de către jucători puternici a unor concurenţi mai mici sau fuziuni între companii pentru atingerea  unor volume optime de activitate şi pentru eficientizare.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Predicţii pentru 2016: Digitalizarea domină mediul de afaceri).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!