Special
Premieră de la 9695: 1-3 mai, liber la asistență rutieră!
Vineri, 03 Aprilie 2015

În România serviciile de asistență rutieră nu sunt înțelese în totalitate de către posesorii de autovehicule. Astfel, majoritatea conducătorilor auto, consideră că asistența rutieră se rezumă doar la serviciul de tractare. Tinând cont de această percepție asupra asistenței rutiere pe care o au șoferii români, concluzie rezultată din studiul de piață realizat de către 9695 la sfârșitul anului 2014, a fost creat Cardul 1 Mai 9695.

Pentru prima dată în România, 9695 a venit în sprijinul tuturor celor care vor să se bucure de  minivacanța de 1 mai 2015 și le oferă șansa acestora să testeze serviciile de asistență rutieră prin intermediul Cardului 1 Mai 9695 .
Activarea Cardului 1 mai 9695 este gratuită și oferă acces la beneficiile și serviciile 9695.  Scopul campaniei este de a ajuta șoferii români să înțeleagă și să testeze serviciile de asistență rutieră oferite de către 9695. Activarea se realizează până la data de 30 aprilie, iar valabilitatea cardului este de 3 zile, în perioada 1-3 mai 2015.
Din punct de vedere  al  șoferilor români, 41% consideră că o companie de asistență rutieră oferă clienților săi doar servicii de tractare, fară a ține cont și de celelalte servicii suplimentare, cum ar fi: transportul pasagerilor, oferirea unei mașini la schimb, servicii de cazare, organizarea serviciului de repatriere a autovehiculului , servicii de taxi.
De asemenea, o mare parte dintre conducătorii auto, nu cunosc faptul că având un card de asistență rutieră  9695, beneficiază gratuit de serviciile de tractare  și au și acces în funcție de tipul de card 9695 activat la următoarele beneficii:

  •  3 nopți de cazare gratuită până la remedierea tehnică a autovehiclului în limita a 300 ron/noapte/persoană timp de 3 nopți;
  •  serviciu de taxi în limita a 200 ron;
  •  înlocuirea autovehiculului în limita a 450 ron/zi pentru maxim 3 zile;
  •  transport cu trenul sau avionul în limita a 2000 ron;
  •  repatrierea autovehiculului prin decontarea până la 6.500 ron din costuri.

9695 dorește să sprijine în decursul anului 2015 activitatea partenerilor săi de distribuție cu o serie întreagă de acțiuni și campanii ce au ca și scop educarea și creșterea nivelului de conștientizare a conducătorilor auto din România cu privire la necesitatea serviciilor de asistență rutieră oferite de către 9695. În acest sens, creșterea notorietății 9695 va duce la ușurarea procesului de vânzare realizat de către parteneri.

Fie că mașina este vazută ca un mijloc de transport rapid și confortabil, fie că este un element de statut social, siguranța că te poți baza pe ea oricând, indiferent de ce problemă ar putea apărea, este la fel de importantă.
Prin activarea gratuită a Cardului 1 mai 9695, conducătorii auto au posibilitatea pentru prima dată în România să testeze gratuit și să se convingă că serviciile de asistență rutieră 9695 sunt soluția optimă pentru rezolvarea problemelor care ar putea interveni în deplasările lor cu mașina, cum ar fi: defecțiune tehnică, pană de cauciuc, eveniment rutier, lipsă combustibil sau alimentare eronată, lipsă cheie sau blocare sistem închidere.
Conducătorii auto au posibilitatea să conștientizeze faptul că fiind beneficiarii serviciilor de asistență rutieră oferite de către cardurile 9695, deplasările lor în țară sau străinătate, fie că sunt călătorii de vacanță sau de serviciu, le oferă siguranța de care au nevoie.
Cardul 9695 le oferă garanția că în situația în care apare un incident, oriunde ar fi în România sau Europa – inclusiv Turcia Europeană, printr-un singur apel la 021 9695, disponibil non-stop, vor primi în cel mai scurt timp ajutorul de care au nevoie.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Premieră de la 9695: 1-3 mai, liber la asistență rutieră!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!