Special
Premiile Brokerilor de Asigurare acordate de XPRIMM
Vineri, 04 Martie 2016

Piața de brokeraj reprezintă o componentă importantă a industriei de asigurări, o punte între consumatori și conștientizarea nevoii de protecție, relație în care  trofeele decernate în fiecare an de Publicațiile XPRIMM vin să celebreze performanța și pe cei mai valoroși jucători.
Așadar,  lideri și specialiști din companiile de asigurări, de intermediere, precum și furnizori de servicii s-au reunit,  pe 18 februarie a.c.,  în cadrul celei de a V-a ediții a Premiilor Brokerilor de Asigurare. De această dată,  au avut parte de o surpriză extrem de plăcută.  Într-o atmosferă elegantă, marcată de tradițiile și cultura japoneză, cei prezenți la reuniune au putut să asiste,  dar și să participe activ în cadrul atelierelor  de Yukata și Shado, îmbrăcând hainele tradiționale japoneze sau primind noțiuni despre arta caligrafiei. Mai mult, profesionalismul și performanța brokerilor s-au îngemănat în mod armonios cu dansuri tradiționale japoneze, dar și cu o scurtă demonstrație de Kendo,  oferind o experiență unică participanților, într-o atmosferă de neuitat.  
Evenimentul, desfășurat cu Sprijinul Extraordinar al Ambasadei Japoniei în România, s-a bucurat de prezența Excelenței  Sale, Domnul Kisaburo ISHII, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România, care a avut amabilitatea de a deschide în mod oficial reuniunea. 
Aş dori să-mi exprim recunoştinţa pentru invitaţia transmisă şi pentru că aţi ales cultura japoneză ca temă a acestei ediţii a Premiilor Brokerilor de Asigurare. Consider că a fost o idee extraordinară şi mă bucură faptul că un număr atât de mare de oameni au avut ocazia de a interacţiona, pentru prima dată, cu o parte din cultura japoneză, prin intermediul demonstraţiilor de tobe tradiţionale japoneze, dans şi Kendo, dar şi prin atelierele de kimono şi caligrafie. M-a încântat foarte mult atmosfera relaxată şi consider că abordarea dumneavoastră informală a culturii japoneze este o foarte bună sursă de inspiraţie şi pentru alte viitoare evenimente organizate de Ambasada Japoniei, a declarat Excelența Sa.
Partenerii Principali ai evenimentului au fost pe NTT Data, alături de OMNIASIG VIG, ASIROM VIG, EUROINS și CREDIT Europe Asigurări. Partenerii acestei ediții au fost Gothaer Asigurări Reasigurări, CertAsig și GRAWE. Evenimentul Premiile Brokerilor de Asigurare s-au bucurat de sprijinul Centrului de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru”, TENSHIN - New Era Fashion, alături de grupul HARAMICHI RO și CONSIGLIERI.

Cine au fost premianții?

În cadrul galei de premiere, Trofeele XPRIMM pentru Excelență au fost acordate atât companiilor, cât și profesioniștilor care au avut o deosebită activitate în piață.
Trofeul de Excelență Corporate i-a revenit companiei MARSH România, în timp ce SAFETY Broker a fost recompensat cu Trofeul de Excelență Retail.
Caracterul dinamic al companiei INTER Broker a fost premiat cu Trofeul de Excelență pentru Dinamism, iar Romeo BOCĂNESCU a fost recompensat cu Trofeul de Excelență pentru impactul semnificativ adus pieței locale de asigurări, pe parcursul anului precedent.
La categoria premiilor XPRIMM pentru Contribuția la Dezvoltarea Pieței de Brokeraj, Victor ȘRAER și Gheorghe GRAD au fost desemnați managerii anului.
În cadrul evenimentului, UNSICAR a primit Premiul pentru Contribuția la Dezvoltarea Pieței de Brokeraj. De asemenea, au fost recunoscute meritele lui Ștefan PRIGOREANU pentru contribuția adusă la dezvoltarea pieței asigurărilor.
Stabilitatea, atenția față de clienți, creativitatea, dar și inițiativele în piața de brokeraj și buna colaborare dintre brokeri și asigurători au fost recompensate cu Premiile Speciale XPRIMM. Astfel, Premiul XPRIMM pentru Dezvoltare Durabilă i-a revenit companiei VERASIG, în timp ce Premiul pentru Tradiție și Stabilitate a ajuns la CAMPION Broker. De asemenea, MAXYGO Broker și AON România au fost distinși cu Premiul Customer-Care. Premiul pentru Profesionalism în Brokeraj și Premiul pentru Creativitate au fost acordate companiilor ASIGEST, respectiv DESTINE Broker.
INSIA România și GLOBASIG Broker au fost încununați cu Premiul XPRIMM Performanță în Brokeraj.
Premiul pentru Parteneriat - Companie a fost înmânat, societății OMNIASIG,  în baza opțiunilor formulate de brokeri.  Pe același principiu a fost desemnat și câștigătorul Premiului Pentru Parteneriat – Persoană, Cosmin ANGHELUȚĂ, Director Executiv Vânzări, Gothaer Asigurări Reasigurări.
Distincțiile categoriei Tineri Profesioniști de Succes au mers în acest an la Cosmin URS, Florin Cristian MIHAIL și Marian COȘTIUG.

Toate detaliile despre eveniment, precum și galeria foto și video sunt disponibile pe site-ul: www.premiilebrokerilor.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Premiile Brokerilor de Asigurare acordate de XPRIMM).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: