Evenimente
PRESTIGE Insurance continuă extinderea reţelei proprii
Luni, 02 Noiembrie 2015

noiembrie 2015, București

Aflată în plin proces de dezvoltare, compania PRESTIGE Insurance Broker de Asigurare îşi continua procesul de extindere prin inaugurarea   două noi puncte de lucru în Bucureşti, ajungând, la momentul de faţă, la peste zece puncte de lucru.

Scopul nostru este de a oferi clienţilor  servicii de consultanţă şi intermediere în asigurări la cele mai înalte standarde, a declarat George  ZĂHĂRESCU, Director Executiv, PRESTIGE Insurance.

De asemenea, odată cu cele două noi puncte de lucru, brokerul a anunţat că urmează  să deschidă încă trei puncte de lucru în ţară. Astfel, având în vedere procesul de extindere şi de dezvoltare prin care trece compania, PRESTIGE Insurance se află în căutare de colaboratori şi francizaţi atât în Bucureşti, cât şi la nivelul întregii ţări, au precizat reprezentanţii companiei.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PRESTIGE Insurance continuă extinderea reţelei proprii).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!