Editorial
PRIMMăvara Premiilor
Autor:Alex. ROŞCA
Alex. ROŞCA, Redactor Şef

Dezvoltarea asigurărilor s-a realizat la pas cu leasing-ul şi piaţa auto, dar şi pe valul creditării. Potenţialul enorm de dezvoltare a stârnit interesul investitorilor, dar şi o oarecare frustrare pentru că un asemenea potenţial n-a ajuns să fie fructificat aşa cum ar fi trebuit să fie.

Astfel, după o perioadă marcată de creşteri din două cifre, anii de criză au modificat ţinta companiilor, din identificarea şi valorificarea potenţialului, în conservarea clienţilor şi diminuarea costurilor. În aceste condiţii, performanţa, stabilitatea şi dezvoltarea companiilor din piața românească de asigurări merită aprecierea noastră mai mult decât oricând...

... mai ales după un an care s-a încheiat pe minus. 2010 a fost un an în care amploarea scăderilor consemnate pentru domeniile care erau în trecut motoare de creştere pentru această piaţă transformă „minusul” asigurătorilor locali în performanţa de a-şi fi conservat afacerile în condiţii de stabilitate.

Acesta este şi motivul pentru care PRIMM recompensează, ca în fiecare an, performanţa şi succesul în asigurări. Privite în context, realizările asigurătorilor din 2010 sunt cu atât mai valoroase, cu cât sunt rezultatul unor eforturi creative de conservare sau, în unele cazuri, de sporire a cotelor de piaţă.

Felicitări tuturor premianţilor Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor, Ediţia 2011!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PRIMMăvara Premiilor).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!