Asigurări
Proprietarii de echipamente şi utilaje agricole beneficiază în această perioadă de oferte speciale din partea FATA Asigurări
Autor:FATA Asigurari
Luni, 01 Iulie 2013
Varianta 1
Varianta 2

Pentru a veni în ajutorul fermierilor români, FATA Asigurări a lansat pe piaţă o ofertă specială destinată proprietarilor de echipamente şi utilaje agricole.
Oferta face parte dintr-o nouă politică de produse a FATA Asigurări. Aşadar, pe lângă poliţele aflate în mod tradiţional în portofoliul companiei, FATA Asigurări a decis ca, începând din acest an, să vină în întâmpinarea nevoilor prestatorilor de servicii în agricultură şi deţinătorilor de echipamente şi utilaje agricole cu un produs de asigurare specializat şi competitiv, atât din punct de vedere al raportului calitate - preţ, cât şi ca acoperire a riscurilor.
Noul produs este disponibil în două variante de acoperire. Varianta 1 acoperă ciocnirea, lovirea, izbirea, căderea sau răsturnarea respectivului utilaj, trăsnetul, incendiul, explozia sau furtul acestuia. Pe lângă riscurile menţionate anterior, Varianta 2 acoperă şi avariile apărute în timpul circulaţiei pe drumurile publice.
Oferim un produs complet şi modular de asigurare a acestor echipamente, cu un discount promoţional de 10% valabil în această campanie. Produsul poate acoperi atât evenimentele ce apar pe frontul de lucru, cât şi în timpul transbordării de la o suprafaţă la alta şi chiar a riscurilor rutiere (echivalent CASCO). Preţul asigurării acestor utilaje la FATA este de circa 1% din suma asigurată pentru utilajele autopropulsate, respectiv de 0,5% pentru cele tractate, declară Bogdan PÎRVU, Director General, FATA Asigurări.
Spre exemplu, pentru un tractor în valoare de 100.000 euro, prima anuală ar fi doar 1.150 euro, dacă se optează pentru Varianta 1 de acoperire şi/sau de 1.000 euro pentru Varianta 2. De asemenea, pentru utilajele tractate (luând în calcul o valoare estimată a acestora de 20.000 euro) prima de asigurare va fi doar 160 euro în Varianta 1, respectiv 100 euro în Varianta 2.

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Proprietarii de echipamente şi utilaje agricole beneficiază în această perioadă de oferte speciale din partea FATA Asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!