Sanatate
Protejează-ţi familia cu SIGNAL IDUNA
Autor:Elena ILINCA, Senior Life and Accident Underwriter, SIGNAL IDUNA

Conform studiilor efectuate de către Federaţia Română pentru Asistarea Victimelor Accidentelor, anul trecut România se afla pe primul loc, în Uniunea Europeană, în privinţa ratei evenimentelor rutiere soldate cu morţi şi răniţi grav. O analiză din anul 1990 şi până în 2009 dovedeşte că peste 62.000 de români şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere. Evenimentele rutiere constituie şi prima cauză a mortalităţii pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani. În afară de pericolele rutiere, din nefericire sunt şi alţi factori care nu pot fi prevăzuţi şi care ne neliniştesc pe fiecare dintre noi. Îi iubim pe cei dragi şi avem grijă ca în fiecare zi să le arătăm acest lucru. Pentru că o familie protejată este şi o familie fericită, SIGNAL Event oferit de SIGNAL IDUNA este dovada certă că suntem interesaţi să avem grijă de cei pe care-i iubim şi care astfel sunt protejaţi în cazul evenimentelor nefericite care nu pot fi prevăzute: accidentele. SIGNAL Event de la SIGNAL IDUNA are ca principală misiune asigurarea liniştii asiguratului, precum şi adaptarea la dorinţele, necesităţile şi temerile pe care acesta le are.
Asigurările de accidente oferă acoperire în caz de deces sau invaliditate ca urmare a unui accident. Faţă de celelalte tipuri de poliţe (asigurările de viaţă sau de sănătate tradiţionale), achiziţionarea unei asigurări de accidente nu este condiţionată de efectuarea unui control medical. Asigurările de accident au fost de-a lungul timpului promovate cu precădere în rândul companiilor şi oferite în diverse pachete salariale, pentru simplul fapt că angajaţii petrec o bună parte din zi la locul de muncă, iar acest lucru determină necesitatea luării unor măsuri de protecţie împotriva accidentelor. SIGNAL Event Grup, asigurarea de accident pentru grupuri, este o modalitate prin care angajaţii se simt motivaţi, dar şi protejaţi în timpul orelor petrecute la birou. Pentru că fiecare companie are un profil caracteristic, SIGNAL IDUNA intenţionează să răspundă diferenţiat, cu soluţii adaptate necesităţilor specifice. Astfel, se pot face asigurări valabile doar pe durata orelor de muncă ale angajaţilor, active 24 de ore din 24, sau chiar asigurări diferenţiate, de la un angajat la altul. Mai mult, asigurarea se poate face nu doar pentru angajaţi, dar şi pentru familiile acestora.
Cu toate acestea, tot mai multe persoane fizice sunt interesate de achiziţionarea unei asigurări de accidente, deoarece despăgubirile primite ajută asiguratul, din punct de vedere material, să depăşească mai uşor urmările unui accident: incapacitate temporară de muncă, consecinţe estetice şi funcţionale, invaliditate. În plus, protejarea familiei este cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi, de aceea SIGNAL IDUNA oferă protecţie întregii familii, indiferent de numărul membrilor acesteia, pentru un tarif unic. SIGNAL Event le oferă părinţilor, de asemenea, şi posibilitatea de a fi pregătiţi din punct de vedere financiar pentru o eventuală situaţie nefericită ce l-ar putea implica pe cel mai mic membru al familiei. În acest sens, riscurile acoperite pentru copiii cu vârsta de până la 16 ani vizează indemnizaţia pentru spitalizare, invaliditate, dar şi ajutor financiar în cazul unui deces.
În anul 2009, conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică, peste 1.800.000 de români beneficiau de pensie anticipată pentru invaliditate, care nu depăşea suma de 549 lei lunar. SIGNAL Event este o asigurare de accident, personalizabilă, destinată să răspundă diferenţiat necesităţilor specifice şi să asigure beneficiarului şi familiei acestuia condiţiile financiare necesare depăşirii încercărilor dificile la care acesta este expus.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Protejează-ţi familia cu SIGNAL IDUNA).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!