LifeStyle
Rafinament bavarez la FIAR 2015
Vineri, 03 Iulie 2015

Automobilul reprezintă probabil cea mai importantă carte de vizită a cuiva, pentru că este văzut înaintea persoanei de la volan, iar marca, modelul, culoarea caracterizează conducătorul auto respectiv încă dinainte să coboare din acea maşină.
Mai mult decât atât, in momentul în care un brand de automobile se asociază cu un eveniment de marcă, se poate lesne vorbi despre un parteneriat de succes.
BMW, mașina oficială a FIAR 2015, a surprins cu fiecare model prezent la eveniment, mai ales atunci când performanţele supersport asociate mastodonţilor de peste două tone au fost observate și testate la toate nivelurile.
Producătorul german şi-a transformat în ultimii ani automobilele în „computere pe patru roţi”, iar conducătorii au la dispoziţie tehnologii tot mai performante.
De altfel, tehnologia auto a evoluat extrem de mult în ultimii 100 de ani. În urmă cu un secol riscai să-ţi rupi mâna dacă voiai să-ţi porneşti maşina folosind manivela, în timp ce acum se discută din ce în ce mai mult despre momentul în care vom lăsa automobilul să se conducă singur.
Deocamdată nu s-a ajuns la aceste performanțe,  dar există deja destul de multe tehnologii care fac mult mai uşoară viaţa la volan. Modelele BMW conduse cu ocazia FIAR 2015 au confirmat această afirmație din toate punctele de vedere. Fie că vorbim despre X3, X5 sau X6, constructorul bavarez continuă tradiţia maşinilor monstruos de puternice care ușurează viaţa şoferilor la volan. Iar când în scenă intră și un Mini Cooper, putem deja să vorbim despre un auto fashion statement.
În intervalul în care s-a desfășurat FIAR 2015, mașinile BMW au demonstrat cât de utilă este tehnologia de la bordul modelelor și cât de mult ușurează manevrarea și conducerea acestora. Aspectul impunător al modelelor se îmbină perfect cu aerodinamica acestora. Iar atribute precum răspuns instantaneu şi corespunzător din partea acceleraţiei au intrat definitiv în ADN-ul mărcii germane.
BMW este o maşină completă și complexă, care se poate adapta perfect unor stiluri total opuse de exploatare. Iar fascinaţia pentru maşinile BMW, pentru linia subtilă aplicată modelelor sale și pentru luxul adaptat la urban se păstrează la cote foarte înalte.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Rafinament bavarez la FIAR 2015).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!