Evenimente
RENOMIA lansează o rețea de brokeri cu parteneri în 28 de țări
Luni, 24 Aprilie 2017

27-28 martie 2017, Praga, Republica Cehă

Rețeaua RENOMIA EUROPEAN PARTNERS (REP), formată în urma unui parteneriat între brokeri de top care activează în 28 de țări din regiunile ECE&CIS, a organizat, între 27 si 28 martie a.c., o conferință de specialitate în Praga, Cehia, la care au participat peste 100 de participanți din 30 de țări.

În prima zi a conferinței, RENOMIA a prezentat avantajele pe care le au companiile membre ale RENOMIA EUROPEAN PARTNERS. Anul trecut, această rețea unică de brokeri din ECE&CIS a reușit să intermedieze în total prime în valoare de 766 milioane euro. RENOMIA EUROPEAN PARTNERS reprezintă un partener de încredere în zona ECE&CIS atât pentru brokerii internaționali, cât și pentru companiile care operează în regiune. Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a demonstra stabilitatea și abilitățile în servisarea clienților din regiunea ECE, a declarat Pavel NEPALA, Managing Partner, RENOMIA și fondatorul parteneriatului ECE & CIS dintre brokeri operând în 28 de țări.

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS (REP) reprezintă un parteneriat încheiat între companii de brokeraj de top care operează în 28 de țări din regiunile ECE și CIS. Astfel, brokeri independenți uniți sub aceeași viziune, sub aceleași valori și aceeași calitate a serviciilor au creat o platformă unică în zona ECE dedicată clienților corporate. În total, REP reunește peste 1300 de profesioniști activând în 81 de birouri, intermediând, în 2016, prime în valoare de 766 milioane euro. Grupul RENOMIA, cu sediul central în Cehia, a raportat prime intermediate record de 307 milioane euro în 2016. În România, RENOMIA a intrat în 2015, prin achiziția SRBA.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (RENOMIA lansează o rețea de brokeri cu parteneri în 28 de țări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!