Evenimente
RENOMIA SRBA Insurance Broker şi-a premiat angajaţii şi partenerii
Miercuri, 29 Martie 2017

În cadrul Conferinţei Naţionale de Vânzări, desfăşurată la Hotel Ramada Parc din Bucureşti, a avut loc Gala de Premiere a angajaţilor şi partenerilor RENOMIA SRBA Insurance Broker. Evenimentul s-a bucurat printre altele de prezenţa a 14 companii de asigurare, ceea ce ne-a onorat şi ne-a confirmat calitatea colaborării, bazată pe profesionalism şi încredere reciprocă, au declarat reprezentaníi brokerului. Cei peste 100 de participanţi au beneficiat de analize şi prezentări interesante, susţinute de către echipa de management a companiei împreună cu Klara KODUA, Directorul Departamentului internaţional al RENOMIA Group, avocaţi şi specialişti în training.

Urmare acţiunilor constante şi consecvente de dezvoltare a societăţii, având suportul logistic deosebit de important al RENOMIA Group, anul 2016 a fost unul încununat de succes, materializat în creşterea cu peste 48% a vânzărilor, volumul de prime intermediate fiind de 87 milioane lei. Gradul de retenţie a clienţilor a fost de 91,6%, iar prin Programul Customer Care, targetăm 96 procente. Relaţia cu partenerii din reţeaua de vânzări este una de excepţie, confirmată prin fluctuaţie „0” şi asta confirmă că programele de fidelizare implementate în 2016 au fost corecte, a declarat Gheorghe GRAD, Country Manager pentru România.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (RENOMIA SRBA Insurance Broker şi-a premiat angajaţii şi partenerii).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!