Evenimente
România, premiată la Berlin pentru proiectele de educaţie financiară
Miercuri, 31 Mai 2017

3 mai 2017

România a fost premiată de către Child and Youth Finance International (CYFI), la categoria CYFI Country Award, pentru proiectele de educaţie financiară destinate copiilor şi tinerilor, care au avut ca principal obiectiv diminuarea excluziunii financiare.

Includerea României pe această listă vine ca urmare a implementării proiectelor şi programelor în domeniul educaţiei financiare, derulate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), de Banca Naţională a României (BNR) şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Distincţia a fost oferită în cadrul Global Inclusion Awards 2017, eveniment care s-a desfăşurat la Berlin, sub înaltul patronaj al Preşedinţiei Germane a G20. Ţara noastră a fost nominalizată la această categorie, din regiunea Europa și Asia Centrală, alături de Azerbaidjan, Georgia, Letonia și Rusia.

La acest eveniment au participat Cornel COCA CONSTANTINESCU, Prim–Vicepreşedintele ASF, Emil HUREZEANU, Ambasadorul României la Berlin, precum şi Bogdan PUŞCAŞ, Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (România, premiată la Berlin pentru proiectele de educaţie financiară).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!