Evenimente
S-a lansat „Pastila de Asigureză & Afacereză”
Luni, 02 Mai 2016

19 aprilie

Cea mai recentă lucrare a lui Alin BĂIESCU, „Pastila de Asigureză & Afacereză”, a fost lansată oficial în a doua jumătate a lunii aprilie, cu prilejul unui eveniment special desfășurat la librăria Cărturești Verona din București. 
În zona financiară, se întâmplă uneori ca tocmai cei care ar trebui să-l apropie pe omul obișnuit de acest domeniu – asigurătorii sau brokerii – să fie cei care îl îndepărtează. Una dintre cauze este legată de faptul că de multe ori aceștia comunică foarte tehnic, foarte alambicat. Tocmai de aceea, în urmă cu cinci ani, am lansat proiectele de comunicare și educație în asigurări, a declarat Alin BĂIESCU în cadrul evenimentului.
„Pastila de Asigureză & Afacereză" înglobează cei peste 15 ani de experiențe personale ale autorului în domeniul asigurărilor și al afacerilor, fiind un exercițiu de comunicare în zona financiară diferit de ceea ce se regăsește în prezent în rândul lucrărilor de specialitate. Concret, volumul reuneşte, într-un format special, articolele și materialele publicate de autor, de aproape 5 ani, pe blogul alinbaiescu.ro.
Alin BĂIESCU este unul dintre specialiștii pieței de asigurări din România, în cei peste 15 ani de activitate în acest domeniu ocupând diverse poziții de middle și top management în companii precum METROPOLITAN Life, RAIFFEISEN, AEGON, EUREKO Asigurări și GARANTA Asigurări. Acesta este cunoscut, de asemenea, și pentru proiectele sale de educație în asigurări, printre acestea numărându-se primul serial de desene animate despre asigurări, dar și lucrarea „DEX Asigureză – Română, 123 de termeni din Asigurări cum nu găsești în nicio Carte de Business”.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (S-a lansat „Pastila de Asigureză & Afacereză”).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!