Editorial
Să sărbătorim majoratul împreună
Vineri, 01 Mai 2015

18.Recunoscută drept cifra maturității în multe țări din întreaga lume, marchează încheierea copilăriei și momentul în care sunt asumate controlul și responsabilitatea asupra acțiunilor și deciziilor proprii.
Ajuns la cea de-a 18-a ediție, FIAR - Forumul Internațional Asigurări-Reasigurări rămâne, cu siguranță, cel mai important eveniment internațional de profil al primăverii europene, prin rolul pe care l-a jucat și continuă să îl joace pentru piețele de asigurări și reasigurări din regiune.  
Timp de 17 ediții, FIAR a reunit, în fiecare an, sute de specialiști din asigurări, reasigurări, intermediere, piața financiară și domeniile conexe, reuniți spre a dezbate cele mai importante probleme și tendințe din piața internațională și locală de profil.
Iar tradiția continuă. Șapte conferințe și workshop-uri, sute de întâlniri bilaterale și oportunități de networking - acestea sunt ingredientele care definesc cea de-a XVIII-a ediție a forumului. Iar printre cei care participă la „majorat” se numără nume mari din industria internațională, precum SWISS Re – al doilea cel mai mare reasigurător din lume, LIMRA - asociația companiilor de asigurări de viață și servicii financiare, cu peste 70 de membri din întreaga lume - sau Insurance Europe – federația asociaţiilor asigurătorilor din Europa.
După o istorie lungă construită în Sinaia, ne întâlnim, așadar, pentru al doilea an consecutiv, în noua casă a FIAR: la Brașov - unul dintre cele mai vechi orașe ale țării și totodată "leagănul" asigurărilor în România (prima societate de profil, Casa de Incendiu, a fost înființată aici în 1744).
Bine ați venit la FIAR!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Să sărbătorim majoratul împreună).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!