Evenimente
SAFETY Broker a sărbătorit 12 ani
Vineri, 21 Aprilie 2017

Peste 270 de reprezentanţi ai companiilor din piaţa de asigurări, colaboratori şi parteneri ai SAFETY Broker, s-au reunit la Conferinţa Anuală a Partenerilor, desfăşurată pe 25 martie 2017 la Clubul Diplomatic din Bucureşti. Evenimentul a marcat aniversarea a 12 ani de activitate SAFETY Broker pe piaţa locală de brokeraj în asigurări, dintre care 5 ani ca lider al pieţei de profil.

Conferinţa Aniversară a Partenerilor SAFETY Broker este momentul în care colaboratorii, angajaţii şi asigurătorii stau la aceeaşi masă, analizează rezultatele, setează obiective şi creează noi legături. Este momentul în care avem posibilitatea de a socializa, de a relaţiona şi de a petrece timp de calitate împreună. Pentru că, în cei 12 ani am învăţat că succesul şi durabilitatea unei companii depind în totalitate de angajaţii acesteia şi de oamenii care o conduc, a declarat Viorel VASILE, CEO SAFETY Broker.

Fiecare companie este unică datorită identităţii sale, pornind de la strategie, valori şi viziune, până la investiţii, parteneriate şi portofoliu de clienţi. După 12 ani de activitate pot spune că fiecare membru al echipei SAFETY contribuie remarcabil la dezvoltarea companiei şi defineşte prin ambiţia şi dedicarea sa ceea ce înseamnă Brokerul Numărul 1 în asigurări de 5 ani consecutiv. Din punct de vedere al obiectivelor de creştere în 2017 ne propunem o creştere cu 10% a cifrei de afaceri [depășind pragul de 500 milioane lei] şi menţinerea ponderii RCA până în 70%, faţă de 77% în prezent, a adăugat Viorel VASILE. În cadrul conferinţei, parteneri strategici ai SAFETY din rândul companiilor de asigurări (GENERALI - reprezentată de Adrian MARIN, GROUPAMA - François COSTE şi ERGO Asigurări - Mesut YETISKUL) au reiterat susţinerea şi sprijinul pentru broker.

Câştigătorii Galei SAFETY Broker

De asemenea, in cadrul Galei, au fost premiate sucursalele cu cele mai bune rezultate în 2016 (prime brute intermediate):

1. Sucursala Timiş - Daniel COLIȚĂ

2. Sucursala Iaşi - Sorin COBZARU

3. Sucursala Cluj - Lavinia GAL

4. Sucursala Hunedoara - Sorina şi Gabriel BALU

5. Sucursala Galaţi - Viorica PUȘCAȘU-HIJ

În ceea ce priveşte rezultatele agenţiilor (prime brute intermediate în 2016), au fost premiate:

1. Agenţia Voineşti/Agenţia Dâmboviţa - Gabriela SANDU/Alexandru ANA

2. Agenţia Argeş - Dumitru STATE

3. Agenţia Harghita - Endre BARABAȘ

În cadrul Galei SAFETY Broker au primit premii şi asistenţii în brokeraj cu cele mai bune rezultate:

  • Alin ŢOPAN, Bucureşti - Premiul special pentru volum de prime brute încasate asigurări facultative
  • Alina AVRAM, Oradea - Premiul special pentru volum de prime brute încasate asigurări facultative
  • Iani CALUDA, Constanța - Premiul special pentru volum de prime brute încasate asigurări facultative.

Mihai MINEA a primit Premiu pentru excelență în vânzări, iar Diana CHIȚULESCU - Premiu pentru implicare şi perseverenţă.

În cadrul aceleiași Gale, au fost premiate următoarele societăţi de asigurări: ALLIANZ-ȚIRIAC - reprezentată de Nicolae AVRAM, GENERALI - Daniela PENE şi Olga MOLDOVA, EUROINS - Mihnea TOBESCU, CITY Insurance - Mircea BUZERA, ERGO - Ciprian GRIGORESCU, OMNIASIG - Lucian FILIP, Gothaer - Cosmin ANGHELUŢĂ, GROUPAMA - Cosmin TUDOR, GRAWE - Cristian VOICU, CertAsig - Mihai SÂRBU, MONDIAL Asisstance - Alina IONESCU.

Totodată, SAFETY Broker a acordat următoarele distincții: Diana IRIMIA - GENERALI, Premiul Special pentru cel mai popular reprezentant al unei societăţi de asigurări în 2016, Gothaer - Premiul Special pentru cea mai populară societate de asigurări în 2016, Anca BIDIAN - KIWI Finance, Premiul Special pentru 10 ani de parteneriat cu SAFETY Broker, XPRIMM - Premiul pentru contribuția adusă la devoltarea pieţei de brokeraj.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (SAFETY Broker a sărbătorit 12 ani).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!