Evenimente
SAFETY Broker şi-a deschis o nouă agenţie în Bucureşti
Vineri, 05 Februarie 2016

17 decembrie 2015

Urmând strategia de dezvoltare pe piaţa din România, la finalul anului 2015, SAFETY Broker a inaugurat un nou birou în București - Agenția Vitan -  sub coordonarea lui Tudor ROBE. Am ales să ne alăturăm echipei SAFETY Broker, în primul rând, pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe  piața asigurărilor în ultimii ani, dar și pentru că este un brand puternic, în continuă ascensiune, a declarat Tudor ROBE, Directorul Agenției Vitan.

Dorim să putem oferi clienților noștri servicii de cea mai bună calitate și să încercăm să îi fidelizăm prin profesionalismul de care dăm dovadă, a precizat acesta, adăugând: Vrem să reușim să creștem încrederea clienților în piața de asigurări. Vrem să înțeleagă ce fel de produse cumpără și că  acestea le aduc beneficii reale.

SAFETY Broker este cel mai mare broker de asigurare din România conform cifrei de afaceri din primele nouă luni ale lui 2015, cu intermedieri totale  în valoare de 270,37 milioane lei.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (SAFETY Broker şi-a deschis o nouă agenţie în Bucureşti).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!